طراحی سایت شرکتی


طراحی سایت شرکتی، ابزاری است که به شما در معرفی هر چه بهتر شرکت و خدماتتان کمک می‌کند. یک سایت شرکتی معمولا با هدف معرفی و رقابت با سایر همکاران در فضای آنلاین راه‌اندازی می‌شود. اگر شما نیز با این اهداف قصد طراحی سایت شرکتی را دارید حتما به صورت اختصاصی این کار را انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید. منظور از طراحی اختصاصی یعنی سایت شما علاوه‌ بر ساختار حرفه‌ای باید گرافیک قوی و ظاهری جذاب هم داشته باشند تا شما را از سایر رقیبان متمایز کند. برای رسیدن به این هدف می‌توانید روی کمک تیم ما در استودیو انعکاس حساب کنید.

برای رسیدن به این اهداف باید در ابتدا نیازهای کسب‌وکار خود را بشناسید. با چه هدفی یک سایت شرکتی را راه‌اندازی می‌کنید؟ به طور معمول تحقق اهداف تجاری یا بازرگانی مهم‌ترین هدف کسانی است که قصد راه‌اندازی سایت شخصی، فروشگاهی و شرکتی را دارند. به بیان ساده‌تر زمانی که شرکتی بخواهد محصولات، نمونه کار و خدمات خود را معرفی کند از وب سایت استفاده می‌کند. استفاده از یک وب سایت حرفه‌ای کمک می‌کند تا رقابت نزدیک‌تر و یا حتی بهتری با رقیبانتان داشته باشید. شما می‌توانید با استفاده از ویدیو، عکس و متن به عنوان نمونه خدمات یا نمونه کار در مورد نوع فعالیت خود اطلاعات مفیدی به مشتریان بدهید.

مراحل طراحی سایت شرکتی

روند طراحی سایت در استودیو انعکاس ازبرگزاری جلسه و شنیدن نظرات شما شروع می‌شود. شما به عنوان کارفرمای پروژه می‌توانید در تمام مراحل نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

  • ثبت سفارش طراحی سایت
  • برگزاری جلسه برای شنیدن اهداف و نظرات شما
  • ارائه طرح اولیه طراحی سایت شرکتی
  • انجام اصلاحات با توجه به نظر کارفرما
  • راه اندازی سایت بر روی دامنه اصلی

تعیین هدف و استراتژی

ابتدا باید هدف خود از طراحی سایت را مشخص کنید. آیا برای اهدافی مثل: ارائه اطلاعات درباره شرکت، نمایش محصول یا خدمات، فروش محصولات به صورت آنلاین، جذب مشتری جدید و برقراری ارتباط با مشتریان قصد طراحی سایت شرکتی را دارید؟ مشخص کردن هدف به شما کمک می‌کند تا ساختار و محتوای مناسبی را برای سایت خود در نظر بگیرید.

به عنوان مثال اگر قصد شما فروش محصول است یک سایت شرکتی نمی‌تواند گزینه مناسبی برای کسب‌وکار‌تان باشد. برای این منظور، شما باید به سراغ طراحی سایت فروشگاهی بروید. تعیین هدف به شما کمک می‌کند که از همان ابتدای کار در مسیر درستی حرکت کنید.

بعد از تعیین هدف باید استراتژی‌های لازم برای رسیدن به این اهداف را مشخص کنید. چیدن استراتژی در واقع نقشه راه شما برای رسیدن به اهداف مورد نظر است. برای اینکه استراتژی مناسبی را ارائه کنید نیاز دارید که مخاطبان هدف خود را به خوبی بشناسید و سایت شرکتی خود را با توجه به ویژگی‌های مهم آن‌ها طراحی کنید.

تعیین هدف و استراتژی
طراحی و توسعه وب‌سایت

طراحی و توسعه وب‌سایت

در این مرحله باید ابتدا قالب سایت خود را با توجه به نوع کسب‌وکار خود انتخاب کنید. قالب سایت مجموعه‌ای از طراحی‌هایی است که برای ایجاد صفحات استفاده می‌شود و شامل بخش‌هایی مثل هدر، محتوا و فوتر است. قالب‌ها به کاربران کمک می‌کنند تا با ساختار سایت آشنا شوند و به راحتی به اطلاعات مورد نیازشان دسترسی پیدا کنند.

بعد از انتخاب قالب باید با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی مثل: HTML، CSS، JavaScript و PHP برنامه‌نویسی سایت شرکتی را پیاده‌سازی کنید.

طراحی رابط کاربری (UI): UI Design فرایندی است که در آن ارتباط بین کاربر و محصول بر اساس اصول گرافیکی و روانشناسی طراحی می‌شود. این کار با هدف ایجاد احساس رضایت در کاربران سایت یا ایجاد تجربه کاربری بهتر انجام می‌شود.

راه‌اندازی سایت و هاستینگ

بعد از اتمام دو مرحله بالا حالا نوبت به هاستینگ یا راه‌اندازی سایت بر روی دامنه اصلی است. این کار به شما امکان می‌دهد تا سایت خود را در دسترس قرار دهید. مراحل اصلی راه‌اندازی سایت بر روی دامنه اصلی عبارت‌اند از:

ثبت دامنه: پس از انتخاب نام دامنه باید دامنه خود را از شرکت‌های هاستینگ خریداری کرده و ثبت کنید. اگر برای انجام این فرایند نیاز به دریافت مشاوره دارید می‌توانید با کارشناسان ما در استودیو انعکاس تماس بگیرید.

خرید سرویس هاستینگ: این سرویس، محیطی برای ذخیره فایل‌ها و اجرای سایت شما فراهم می‌کند. شما باید یک پلن هاستینگ را برای خود انتخاب کرده و در نهایت این سرویس را فعال کنید. بعد از خریداری سرویس هاستینگ باید همه فایل‌های HTML، CSS، JavaScript، تصاویر، آیکون‌ها و ... را بر روی دامنه اصلی انتقال دهید.

پیکربندی: پیکربندی یعنی انجام کلیه تنظیمات مربوط به سایت. این موارد شامل: تنظیمات فنی، تنظیمات پایگاه داده، تنظیمات امنیتی و ... می‌شود. بعد از پیکربندی حتما باید سایت را ارزیابی کنید تا از عملکرد آن مطمئن شوید. برای این کار باید عملکرد سایت در مرورگرهای مختلف، صفحات، فرم‌ها، لینک‌ها و ... بررسی شوند. بعد از اتمام این فرایندها می‌توانید سایت خود را بر روی دامنه اصلی فعال کرده و در دسترس عموم قرار دهید.


مهم ترین ویژگی هایی که در هر سایت حرفه ای وجود دارد

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده که چگونه یک سایت رتبه خوبی دارد و در جایگاه قابل قبولی قرار گرفته؟ جواب این سوال توجه به جزئیاتی است که نظر هر کسی را به خود جلب نمی‌کند اما تاثیر زیادی بر رتبه سایت دارد. زمانی می‌گوییم یک سایت طراحی و عملکرد قابل قبولی دارد که حتی جزئی‌ترین نکات هم در اجرای آن رعایت شده باشد. در این صورت است که یک سایت امتیاز قابل قبولی را هم از کاربران و هم از موتورهای جستجو دریافت می‌کند. موارد زیر از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های چنین سایتی است:

سئو و بهینه‌سازی: سئو (Search Engine Optimization) یعنی بهینه کردن فضای یک سایت برای موتورهای جستجو. با این کار موتورهای جستجو مثل گوگل راحت‌تر متوجه موضوع و کاربرد سایت شده و به بیشتر دیده ‌شدن سایت کمک می‌کنند. از طرفی سئو باعث دسترسی آسان و سریع مخاطبان به محتواها یا محصولات سایت می‌شود. نتیجه چنین اتفاقی افزایش رتبه سایت و بالا رفتن ترافیک آن می‌شود.

پشتیبانی فنی: بروز مشکلات فنی باعث عدم دسترسی آسان کاربران و یا حتی مدیران سایت می‌شود و این اتفاق بر روی کیفیت آن تاثیر منفی می‌گذارد. برای جلوگیری از این نوع اتفاقات شما نیاز به پشتیبانی از یک سایت دارید. پشتیبانی یعنی نظارت بر عملکرد درست سایت. زمانی که شما از داده‌های یک سایت پشتیبانی می‌کنید در واقع باعث حفظ بقای آن در فضای آنلاین می‌شوید.

توجه به جزئیات: منظور از توجه به جزئیات یعنی رعایت تمام نکاتی که باعث رضایت کاربر از سایت می‌شود. این جزئیات شامل: ریسپانسیو بودن (یعنی نشان دادن صحیح محتوای سایت به کاربر در دستگاه‌های مختلف مثل: تبلت، موبایل و لپ‌تاپ)، راه‌اندازی صفحه ارتباط با مشتری، قرار دادن راهنمای استفاده از محصولات، قرار دادن بخش پرسش و پاسخ در صفحات مختلف، ایجاد صفحه سوالات متداول، بارگذاری بروشور محصولات یا کاتالوگ در سایت ( اگر نیاز به طراحی کاتالوگ برای این منظور دارید می‌توانید با ما تماس بگیرید) و ... می‌شود.

مشتریان

برخی از مشتریان دوست داشتنی ما

هزینه

مناسب ترین پکیج را انتخاب کنید

خدمات مکمل

شاید به این خدمات هم نیاز داشته باشید

سوالات متداول

شاید سوال شما هم باشد

سفارش طراحی سایت شرکتی

همین حالا سفارش خود را ثبت کنید.

ما در کمترین زمان ممکن با شما تماس خواهیم گرفت.

دوره های آموزشی

به دنبال یادگیری طراحی سایت شرکتی هستید؟

نظر مشتریان

مشتریان ما چه می گویند؟

افتخار می کنیم که در طی چند سال فعالیت توانسته ایم رضایت همه مشتریان خود را جلب کنیم.

مقالات

درباره طراحی سایت شرکتی بیشتر بدانیم

آیا طراحی سایت مشاغل و کسب و کارهای مختلف با یکدیگر متفاوت‌ است ؟
آیا طراحی سایت مشاغل و کسب و کارهای مختلف با یکدیگر متفاوت‌ است ؟

طراحی سایت برای تبلیغات دیجیتالی ضروری است؛ در فضای مجازی با چالش‌های مختلف، داشتن وبسایت آینده‌دار‌ترین راه برای تبلیغات کسب و کارهای مجازی است؛ با نمایش برند شما در گوگل، بیشتر بازدید برای برند شما را خواهد داشت.

  • ادمین
سئوی سایت چیست؟ بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو چه اهمیتی دارد؟
سئوی سایت چیست؟ بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو چه اهمیتی دارد؟

طراحی وبسایت پایه‌های یک فعالیت اصولی را می‌سازد اما برای موفقیت از طریق وبسایتتان نیاز به بهینه‌سازی آن دارید تا سایت طراحی شده شما دیده شود. طراحی سایت سئو شده از ابتدا امکان‌پذیر نیست اما می‌توانید وبسایتی را طراحی کرده سپس آن را سئو کنید.

  • ادمین
10 مورد از  کاربردی ترین قالب های ساخت پادکست وردپرس
10 مورد از کاربردی ترین قالب های ساخت پادکست وردپرس

قالب های متفاوتی برای ساخت پادکست در وردپرس وجود دارد که هر کدام به نسبت دیگری برتری ها و نقاط ضعیفی دارند. در اینجا 18 نوع از بهترین قالب‌های ساخت پادکست وردپرس که بیشترین امتیاز را از کاربران دریافت کرده‌اند را می‌توانید انتخاب کرده با استفاده از آن‌ها یک سایت پادکست طراحی و اجرا کنید

  • ادمین
هزینه طراحی سایت در 1402: راهنمای کامل برای کسب و کارها
هزینه طراحی سایت در 1402: راهنمای کامل برای کسب و کارها

در دنیای امروز که دیجیتالی شدن به سرعت در حال پیشرفت است، وب‌سایت برای هر کسب‌وکاری به یک ضرورت تبدیل شده است. اما سوالی که بسیاری از صاحبان کسب‌وکار با آن روبرو هستند این است: "هزینه طراحی وب‌سایت چقدر است؟" این سوال ساده به نظر می‌رسد، اما پاسخ‌های متعددی دارد که به عوامل گوناگونی بستگی دارد.

  • ادمین
هزینه سئو در 1403: راهنمای جامع برای بودجه‌بندی دیجیتال شما
هزینه سئو در 1403: راهنمای جامع برای بودجه‌بندی دیجیتال شما

در عصر دیجیتالی امروز، سئو (بهینه‌سازی موتورهای جستجو) بیش از پیش به یک ضرورت تبدیل شده است. این تکنیک قدرتمند، نه تنها وب‌سایت شما را در صدر نتایج جستجو قرار می‌دهد، بلکه می‌تواند به طور قابل توجهی به رشد کسب‌وکار شما کمک کند. با این حال، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که صاحبان وب‌سایت‌ها با آن روبرو هستند، درک و مدیریت هزینه‌های مرتبط با سئو است. این مقاله با هدف روشن کردن ابهامات مربوط به هزینه سئو و ارائه یک چارچوب کاربردی برای بودجه‌بندی دیجیتال شما تهیه شده است. از عوامل تأثیرگذار بر هزینه‌ها گرفته تا نحوه اندازه‌گیری بازگشت سرمایه (ROI)، ما شما را در این سفر اطلاعاتی همراهی خواهیم کرد. پس بیایید با هم این مسیر را آغاز کنیم و ببینیم چگونه می‌توانیم با هزینه‌های سئو به نحو اثربخشی برخورد کنیم.

  • ادمین
از کجا شروع کنم؟

ما گوش دادن رو خوب تمرین کردیم

برای این که بتونیم کار شما رو خوب انجام بدیم، باید بتونیم نکات مد نظر شما رو خوب گوش کنیم.
برای همین، اولین قدم صحبت کردن ما با همدیگه است.

۰۲۱-۲۲۸۴۴۸۴۶